Gastenboek

als je iets in ons gastenboek wil schrijven
Hartelijk dank.

De selectie van nummers, de volgorde ervan in de show, de fijne bindteksten (informatief en prettig om aan te horen, interessant, voldoende maar tegelijk sober zodat het niet te veel wordt) en het theatrale aspect – allemaal beviel het erg, vooral dit laatste. Een echte kunst, zo perfect gedoseerd iets van interactie tussen de twee zangers te bedenken dat aansluit bij de chansons zonder dat deze daarbij ook maar iets van hun glans moeten afgeven aan ‘acteerstukjes’, een enscenering die voor een haast onzichtbare maar zeer werkzame rode draad zorgt. Zoals gezegd: boeiend en knap!

Katelijne Theuwissen

Merci Charles was fantastisch! Hebben er heel hartelijk van genoten! Buitengewone muzikanten en zangers! Hartelijk dank voor deze heerlijke avond.

Elisabeth Verhoeven en Eric Marichal

Van de eerste noot tot de laatste genieten…Interessante en bij tijd en wijle ook humoristisch bindteksten. Een schitterende pianist en een fantastisch vocaliste maar als het volumeknopje van Hans Peter open gaat is het, zoals steeds, kippenvel… Bedankt aan iedereen op en achter het podium om ons alweer een onvergetelijke avond te bezorgen

Dirk & Carine Van Hulle 

Schitterende vertoning: fantastische zanger en zangeres / formidabele muzikanten / uiteraard ook een schitterende greep uit het repertoire van Charles met een pak “hits” / aanrader voor wie van Aznavour houdt en in zijn verleden duikt / of ook misschien voor wie hem nog moet ontdekken ? Viens voir ces musiciens !!!

Paul Claes

Als absolute liefhebber van Franse chansons en grote fan van Hans Peter, wou ik deze voorstelling uiteraard niet missen. Maar de voorstelling overtrof mijn stoutste dromen! Wat een schitterende stemmen, ook Lissa Meyvis heeft mij aangenaam verrast! Een waaier van bekende en voor mij minder bekende liedjes van Charles Aznavour kwamen over ons heen. Boeiend en vlot gebracht, met een vleugje humor en een knipoog hier en dààr. Er werd niet alleen gezongen, maar ook knap geacteerd. Het was géén aaneenschakeling van chansons maar er werd écht een verhaal verteld. Niets dan lof voor de geweldige muzikanten die zorgden voor een ongekende dynamiek. Proficiat aan de ganse cast! Het was een unieke avond , om nooit meer te vergeten!

Cathy Budts

Al mijn verwachtingen werden meer dan ingevuld. Een hommage met een eigen toets, net zoals we dat van jullie gewoon zijn! Sommige nummers zijn zó frêle dat Aznavour zelve er fier op zou zijn 😊 En ja, ook een dikke pluim voor Lester die met het orkest ‘blend’ alsof hij al jaren met hen optreedt…  Je zet hier wederom een erg mooie en geslaagde productie op de bühne, Herman!

Anne Chantraine

Luister-geniet muziek van de bovenste plank, prachtig gebracht, ingetogen met gevoel en een hele mooie balans in het klankbeeld, vakmensen…

Alfons Pollaris

Bravo met de voorstelling “Merci Charles”. Wij hebben genoten van de voorstelling op zondag in het Fakkeltheater. Mon émouvant amour bezorgde ons een “kippenvelmoment”. Ook de Nederlandse vertolking van Comme ils disent was voor mij een ontdekking en vond ik erg geslaagd.

Chris Buyse